Uil Knutselen (10 Knutselideeën)

Ben je op zoek naar iets leuks om te knutselen met de herfst denk dan eens aan het knutselen van een uil. Weet je niet hoe je dat moet doen bekijk dan hier onze knutselideeën. De meest eenvoudige manier om een uil te maken is met behulp van een wc-rolletje. Kleur die bruin of grijs en vouw de bovenkant van het wc-rolletje dicht. Hiermee creëer je de typische puntige oortjes van een uil. Nu bevestig je er een paar grote ogen op, een snaveltje en een paar gele pootjes en klaar is je uil.

DIY Uiltje Knutselen!🦉 (VIDEO)

DIY uiltje knutselen!🦉

Dit leuke uiltje is makkelijk en heel leuk om te maken! Benodigheden zijn: •Papier •Schaar •Lijmstift •Zwarte stift •Closet rol Als je … Lees alles

Het is ook leuk om een uil trekpop te maken. Gebruik hiervoor een stevig kartonnen lijfje. knutsel vervolgens twee losse vleugels en een paar pootjes. Bevestig die met splitpennen aan het lijfje. Maak vervolgens een touwtje aan de achterkant en verbind die met de vleugeltjes en de pootjes. Trek aan het touwtje en zie je uil vliegen. 

10+ Leukste Uil knutselwerkjes

1. Maak Deze Leuke Uiltjes Eenvoudig Zelf!

Maak Deze Leuke Uiltjes Eenvoudig Zelf! Als je kinderen houdt van uilen, dan is dit een leuk projectje om samen te doen. Het is ook heel eenvoudig, dus perfect voor een middag knutselen met de kids. Je zult nodig hebben: -Witte kartonnen bordjes (of witte construction paper) -Oranje kartonnen bordjes (of oranje construction paper) -Witte lijm -Scharen -Potlood -Black Sharpie marker Eerst, neem de witte bordjes en snijd ze in de vorm van halve cirkels. Dit zullen de uilkoppies zijn. Als je geen ronde bordjes hebt, snijd dan gewoon rechthoekige stukken papier in halve cirkels. Vervolgens neem je de oranje bordjes en snijd ze in dunne rechthoekige stroken. Deze zullen de uilkeeltjes worden. Plak dan de halve cirkels op de oranje stroken met

2. Knutselen Met Bladeren: Leuke Uil Knutselideeën Met Blad Uit Bos Of Tuin

alle kanten. Maar ik hou van de herfst: de geur van vallende bladeren, de kleuren van de bomen en de stormachtige wind.

3. Knutselen Uil Stappenplan

1. Knip twee ovaalvormige stukken uit het karton. De afmetingen van de ovaal zijn ongeveer gelijk aan die van je handpalm. 2. Teken met een potlood of een stift twee cirkels op het karton, één binnenste cirkel en één cirkel iets buiten de binnenste cirkel. Dit wordt de voor- en achterkant van de uil. 3. Knip langs de cirkels die je hebt getekend, zodat je twee halve cirkels hebt. Deze halve cirkels zijn de vleugels van de uil. 4. Pak een vel papier en vouw het dubbel, zodat je twee lagen papier hebt. Knip twee oorvormige stukjes uit dit papier, ongeveer 2 cm breed en 3 cm lang. 5. Plak de oren met wat lijm of tape op de voorzijde van de linkerkant van één van de halve cirkels (het bovenste halve cirlce). 6. Doe hetzelfde met de andere helft van het

4. Uil Knutselen door Naom Meulendijks

“Uil knutselen door Naom Meulendijks” Knutsel een uil van papier-maché! Dit is een leuk project voor kinderen van alle leeftijden. Alle materialen die je nodig hebt, zijn gemakkelijk te vinden in de meeste huishoudens. Je hebt nodig: – 1 balloon – 1 roll of toilet paper – 1 pot glue – 1 paintbrush – 1 pair of scissors – 1 bowl of water – 1 sheet of newspaper Instructies: 1. Knip het toiletpapier in lange reepjes. 2. Blaas de balloon op tot hij ongeveer 10 centimeter in diameter is. 3. Doe wat glue in de kom met water en roer goed door. 4. Dip een reepje toiletpapier in de kom met glue en leg het op de balloon. Herhaal dit totdat de balloon geheel bedekt is met dunne laagjes toiletpapier/glue. Laat de balloon drogen overnight. 5. Knip een cirkel uit het midden van de driede balloon (laat ongeveer 2 centimeter aan materiaal aan de

5. Uil van Papieren Borden

Met deze leuke knutselidee maak je in een oogwenk een schattige uil van papieren borden. Je hebt alleen wat kleuren papier, lijm en wat knutselmateriaal nodig om deze grappige uil te maken. Volg de stap-voor-stap uitleg en je hebt binnen no-time een mooi resultaat!

6. Winter Knutselen; Voorbeelden en Ideeën

Uil maken, sokken versieren, een winterlandschap schilderen of een sneeuwpop maken, is een geweldige manier om kinderen creatief bezig te houden in de koude wintermaanden.

7. Knutselen Met W.c. Rol [+ Ideeën]

voor een regenachtige dag. Van een bloempotje tot een kunstwerk, van een poppenhuis tot een bijzondere boekensteun: de mogelijkheden zijn eindeloos! Kies een knutselidee uit, verzamel al het materiaal en laat je creativiteit de vrije loop!

8. Hart Dieren

Iedereen houdt wel van dieren. Van honden en katten tot aan vogels en muizen. Maar wist je dat je ook je hart kunt laten kloppen voor dieren die je niet eens in levende lijve tegenkomt? Dat kan door ze te knutselen! In dit artikel gaan we uilen knutselen. Uilen zijn erg interessante dieren en het is leuk om ze na te maken in papier of ander materiaal. Dus pak je knutselspullen en volg ons stappenplan!

9. Uil Knutselen door Ind

“Uil Knutselen door Ind” is een blog artikel dat stap-voor-stap uitlegt hoe je een uil van papier kunt knutselen. Het artikel bevat afbeeldingen en is geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

10. Uil Knutselen door Marieke de Nijs

Uilen zijn een van de meest populaire vogels om te knutselen. Dit komt omdat ze zo’n mooie vorm hebben en je er veel verschillende dingen mee kunt doen. In dit artikel laat ik je zien hoe je een uil kunt knutselen door Marieke de Nijs. Marieke is een professionele knutselaar en heeft veel ervaring met het maken van dieren. Haar uil knutsel is erg simpel, maar je kunt er wel heel creatief mee zijn.

Je gaat eerst een sjabloon maken van een uil op papier. Daarna ga je deze uitknippen en op een stukje karton plakken. Vervolgens ga je de uil inkleuren met wat verf of stiften. Als je klaar bent met inkleuren, knip je dan twee gaten in het karton, zodat je later een lint doorheen kan doen. Als laatste ga je de uil versieren met glitters, stickers of andere materialen die je leuk vindt.

Plaats een reactie