Over Crea-Kids.nl

Crea-kids.nl, de perfecte plek voor jonge knutselhelden en creatieve avonturiers! Hier vind je eindeloze inspiratie voor leuke en leerzame knutselprojecten, van kleurrijke schilderijen tot unieke handgemaakte sieraden en nog veel meer. Of je nu een beginner bent of al een doorgewinterde knutselaar, Crea-kids.nl heeft voor ieder wat wils. Dus pak je knutselspullen erbij en laat je creativiteit de vrije loop!

Diane Smith

Hoi ik ben Diane, als schrijfster voor crea-kids.nl schrijf ik artikelen over verschillende creatieve onderwerpen, waaronder knutselen, DIY’s en tekenen. Ik deel graag mijn passie voor creativiteit met anderen en hoop anderen te inspireren om hun eigen creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen.

Hallo, ik ben Kristien en ik ben schrijver voor crea-kids.nl. Ik ben dol op het schrijven over creatieve ideeën en tips voor kinderen en ouders. Als kind was ik altijd al een fervent lezer en schrijver, en ik ben blij dat ik nu mijn passie voor schrijven kan combineren met mijn liefde voor knutselen en DIY-projecten.

Kristien
Marlies

Hoi, ik ben Marlies en ik ben een creatieve geest die dol is op knutselen en DIY-projecten. Ik vind het geweldig om mijn passie voor knutselen te delen!

Onderwerpen