Spongebob Tekenen in stappen [19 Voorbeelden]

Spongebob Squarepants is de alom bekende gele spons met een vierkant broekje die op de bodem van de oceaan leeft. Dit stripfiguur woont samen met zijn huisdierslak in een ananas naast zijn beste vriend Patrick de zeester. Samen beleven ze de meest wonderlijke avonturen. Wil je Spongebob natekenen dan kan dat met behulp van de voorbeelden en ideeën die we hier voor je hebben verzameld. 

Hoe Teken je Spongebob? [VIDEO]

How To Draw SpongeBob - Easy Step By Step Tutorial

Easy step by step drawing tutorial on how to draw SpongeBob Squarepants. Please subscribe … Lees alles

Om te beginnen teken je een rechthoek. Vanuit de rechterhoeken teken je twee lijnen schuin naar achteren om de dikte van de spons aan te geven. Schets vervolgens een lijn van boven naar beneden en twee lijnen van links naar rechts. De eerste horizontale lijn plaats je net boven het midden en de tweede lijn net boven de onderkant. Deze lijnen zullen je helpen met de verhoudingen. De ogen, neus en mond plaats je rondom de bovenste lijn en het broekje van Spongebob onder de onderste lijn. 

19+ Simpele Spongebob Tekeningen

1. Cartoon Tekeningen

Creëer kunstige afbeeldingen of beelden van personages uit kinderseries met een gratis voorbeeld dat je in het PDF-formaat kunt downloaden. Gebruik deze om een indrukwekkende foto of potloodschets te ontwerpen. Download er nu eentje!

2. Superleuke Spongebob Kleurplaten

Of je nu een kleurrijk kunstwerk of een simpele tekening voor plezier zoekt, je kunt een leuke Spongebob kleurplaat vinden.

3. Süngerbob

Na een hele tijd Spongebob tekenen te hebben geleerd, vind je jezelf misschien wel in staat om een aantal originele Spongebob-tekens te maken. Er zijn verschillende manieren om Spongebob-tekens te maken, maar ik vind deze methodes het leukst: 1. Kies een populair Spongebob-motief en maak daarom een cirkel vanaf de ene naar de andere kant van het papier. Laat dan de rand los en scheur het papier vervolgens door de rand heen totdat je alle kanten hebt bereikt. 2. Vul een stukje papier met kleurige inkt en druk er dan een streep doorheen. Voeg dan weer naar voren en plak opnieuw alle kanten vast aan elkaar, zoals in figuur 1 is afgebeeld. Doe dit voor ieder segment van het motief dat je wilt gaan tekenen. 3. Gebruik nu wat patroonmakers om de strepen over het oppervlak van het papier uit te dru

4. Schattige Kleine Gemakkelijke Krabbels

Schattige Kleine Gemakkelijke Krabbels Je hebt je vast allemaal afgevraagd wat ik ga doen als ik een ​​opdracht krijg om Spongebob te tekenen. Nou, dan ga ik waarschijnlijk gewoon op zoek naar een leuke krabbe die ik kan vervolgen met dezelfde technieken als in de serie. Hieronder vind je een aantal tips om je voor te bereiden op een Spongebob-tekening: 1. Begin met het uitvoeren van lijn- en cirkeltekeningen en probeer er telkens een nieuwe vorm van aan te brengen. Dit zal helpen je creativiteit te ontwikkelen. 2. Probeer verschillende kleuren toe te voegen aan je tekening, zodat je een optimaal resultaat kan behouden. 3. Zorg ervoor dat alle figuren goed ontdooid zijn, anders is het moeilijk om ze perfect uit te drukken. Pas daarna aan de kleuren en vormgeving aan. 4

5. Hoe Teken je Spongebob en Patrick, Stap Voor Stap, Tekengids, door Dawn

Ster, dan heb je gelijk! Patrick is de ster van de show Spongebob Squarepants, en is een van de meest iconische personages uit de serie.

6. Makkelijke Dingen om Te Tekenen Als je je Verveelt!

. Laat je binnenste Picasso los en verras iedereen met deze eenvoudige dingen om te tekenen als je wat extra tijd hebt.

7. Sponge Bob Tekening Ongekleurd

SpongeBob tekenen met ongekleurde kleuren Wil je op een mooie manier SpongeBob tekenen? Dan is het goed om je creatieve vermogen in te zetten door hem in ongekleurde kleuren te tekenen. Hieronder vind je een aantal tips die je moet weten om deze karaktertrekker zo mooi mogelijk uit te laten voeren. Eerst en vooral: probeer altijd een neutraal uiterlijk voor SpongeBob aan te nemen. Dat betekent dat je ervoor moet zorgen dat alles wat je doet, neutraal is. Dit houdt in dat je zowel het witte als het rood van SpongeBob mag gebruiken. Ook de kleuren van zijn jurk en schoenen mogen worden gebruikt. Het toevoegen van kleine details kan echter wel eens leuk lijken, zoals bijvoorbeeld de bloemetjes aan zijn hoed of de sterren aan zijn sjaal. Ervaring garanderen we je niet, maar er zijn

8. Spongebob Illustratie Instructie

Op deze pagina vind je een aantal instructies om Spongebob te tekenen. Het is leuk om je eigen versie van Spongebob te maken, maar het is ook prima om de instructies door te nemen en jouw eigen beelden aan te maken. Je kunt Spongebob op verschillende manieren tekenen. Je kunt hem als eenvoudige sproetjes of krullen tekenen, of je kunt hem in de volgende drie modellen tekenen: als stomper, als vlieger of als rode jurk. Er zijn veel mogelijkheden! 1. Als beginnende Spongebob-tekker zal je ervoor zorgen dat je goed begrip hebt van de afmetingen van het ontwerp en dat je alle basisteksten kan invullen. Doe dit voordat je begint met het tekenen. 2. Als je beginnen wil met het tekenen van eenvoudige sproetjes of krullen, neem dan eerst even op papier alle afmetingen van het ontwerp op en bekijk hoeve

9. Spongebob Die Skateboard Speelt Kleurplaat

Spongebob tekenen Spongebob is een van onze allerliefste cartoonhelden. Hij heeft onder andere een skateboard en spelletjes op kleurentjes. Kleurplaten zijn niet alleen leuk om te tekenen, je kan ze ook gebruiken voor posters, t-shirts of andere creatieve doeleinden. In dit artikel vertel ik je alles over hoe je kleurplaten kunt maken van Spongebob. Kleurplaten maken Het is heel gemakkelijk om een Spongebob-kleurplaat te maken. Je moet alleen een printer of een fotopapierpers bedienen en de kleuren erin stoppen. Doe dit zo: plaat het blad van je printer of papierpers in de juiste stand en druk op het knopje voor het omslagpapier (of druk op het vergrendelingstoetsje). Je krijgt dan een omslag met de kleuren van Spongebob. Tip: probeer altijd verschillende kleuren in één plaat te breng

10. Hoe Teken je Spongebob Squarepants?

Hoe teken je Spongebob Squarepants? De basis is om een aantal details van Spongebob in de juiste kleuren te tekenen. Er zijn een aantal manieren om dit te doen, maar het beste is om Spongebob samen met andere personages uit je serie op papier te zetten en hierop je eigen ideeën aan toe te voegen. Hieronder vind je een paar tips voor het tekenen van Spongebob Squarepants: -Zorg ervoor dat alle figuren relatief groot worden gezet, omdat ze makkelijker op papier uit kunnen staan. -Neem de details van het personage waar je mee bezig bent en plak die daarna in hun juiste kleur vast. Zo kan je bijvoorbeeld de donkere wimpers, het rode haar of de speldjes op het shirt zien. -Kies voor eenvoudige gedaantes en plak niet alle detailstekeningen in één keer vast. Zo kan jij later gemakkelijk verandering doorvoeren naar het spelletje of vergroten

11. Knutsel je Mee?

Je kunt je Spongebob tekenen in het volgende pakket: een potlood, een houten beeldje van Spongebob en een stukje papier. Als je je tekening aan het maken bent, probeer dan de volgende trucs uit: – Doe je potlood in de mond van Spongebob. – Trek dan met je vingers door het potlood om het in beweging te zetten. – Kijk dan naar het beeldje en draai het om totdat je alle kanten goed bekeken hebt. – Plak dan het beeldje op het papier en maak er een kaart van.

12. Hoe Teken je Gary de Slak (spongebob Squarepants) Video & Stap-voor-stap Foto’s

Gary is een karakter uit de populaire animatieserie Spongebob Squarepants. Met deze stap voor stap tutorial en bijbehorende video leer je hoe je Gary de Snail kunt tekenen. Er worden regelmatig nieuwe tutorials geüpload, dus blijf kijken!

13. Hoe Spons Bob Tekenen 🤔🌏✍🏻

Bob is een leuke sponger die bijna alles kan. Hij kan dansen, lachen en tekenen. Maar hij heeft er nog één heel moeilijkheid mee: hij kan niet stoppen met tekenen! Dat maakt hem tot een superleuke sponsor! Als je een Spongebob-teken in je blog post of social media pagina plaatst, zal Bob je helpen om deze moeilijkheid te overwinnen. Je kunt hem ook volgen op Instagram, Facebook of Twitter.

14. Patrick

Patrick is een van de meest bekende personages uit het Franse cartoonprogramma Spongebob. Hij is een stompotige kluizenaar die gelukkig vaak door zijn vrienden wordt geholpen. Patrick is erg grappig en leuk tekenen!

15. Hoe Teken je Gary de Slak Uit Spongebob Squarepants?

Gary, de slak uit Spongebob Squarepants, is een van de meest bekenden figurines uit de serie. Je kunt hem op verschillende manieren tekenen, zoals met een witte vloeistof en een potlood of met een kleine brush. Hoe teken je Gary de Slak uit Spongebob Squarepants?

16. Hoe Patrick Star Tekenen

Patrick Star is de beste vriend van de animatie-icoon Spongebob Squarepants. Patrick is een vertroetelde dombo die de inwoners van Bikini Bottom steeds weer vermaakt met zijn speciale soort onnozelheid. Omdat ik al eerder een tutorial heb gemaakt over hoe je Spongebob kan tekenen, leek het me een goed idee om ook een tutorial te maken over hoe je Patrick tekent.

17. Hoe Teken je Spongebob

Wat is een Spongebob teken? Een Spongebob teken is een mooie versiering of grapje op je schoolportfolio, bij je CV of op je website. Je kan hem voor elke gelegenheid tekenen: van een klein hoopje speelgoed tot een complete stad. Hieronder vind je alle tips om te kunnen tekenen als Spongebob! – Eerst moet je eens weten wat de basis van het Spongebob teken is. Hiervan zijn er verschillende varianten: veel handjes, een potje, een bakkie, enzovoorts. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om je creatieve zetels in te spannen! – Na het bepalen van de basis moet je nagaan hoeveel details er in het teken moeten worden gebruikt. Zo kan het handjevol details zoals de kleuren van Spongebob’s jurk en shirt juist uitmaken. Ook kan het verhaal dat achter het teken ligt heel divers zijn, dus probeer er alles aan toe! – Als laatste

18. Spongebob’s Familie

Op de website van Nickelodeon worden kleurige tekeningen van Spongebob en zijn familie online vertoond. Deze gratis tekeningen zijn gemaakt door iedereen die op de website ingelogd is. Je kunt je eigen Spongebob-figuur maken, of je kan erop nadenken om je favoriete Spongebob-episode te tekenen. Je kunt ook alle gratis tekeningen van Spongebob en zijn familie bekijken op de website van Nickelodeon. Op die website vind je ook informatie over het show en de productieserie.

19. Spongebob Afbeelding Tutorial

Hoe kan je Spongebob tekenen? In dit artikel lees je hoe je Spongebob kan tekenen. Om het tekenen van Spongebob goed te beginnen, is het ideaal om een aantal basistekeningen te kennen. Zo zijn er drie vormen waarop je Spongebob kan tekenen: de cirkel, de vleugel en de vierkante lijn. Je kunt ook verschillende details in het teken van Spongebob variëren, zoals het haar, de handpalmen of het uitdrukkingje op het gezicht. Wil je meer weten over hoe je Spongebob kunt tekenen? Lees dan door! Om naar een goed startpunt voor het Spongebob-tekenen toe te komen, is het ideaal om eerst eens alle basistekeningen met elkaar in verband te brengen. Hierdoor wordt duidelijk wat er allemaal gemeenschappelijk is aan deze populaire cartoonfiguur. De cirkel is één van de meest gebruikelijke vormen om Spongebob op papier

Plaats een reactie