Sinterklaas Knutselen met Wc-Rol (Ideeën en tips!)

Wc rolletjes horen bij de meest nuttige knutselspullen die er zijn. Je kunt er werkelijk alles mee maken wat je maar wil, dus ook leuke dingen voor Sinterklaas. Als het rolletje nog niet van zichzelf wit is kleur je het eerst wit met verf of papier. Knip vervolgens een wit rondje met bobbelige rand uit en plak hierin een halve cirkel roze papier. Dit is het gezicht van Sinterklaas inclusief zijn baard. Teken vervolgens een paar ogen, een neus en een mond op het gezicht en plak op je wc rolletje. 

Sinterklaas Wc Rol Sint [DIY]

Sinterklaas wc rol Sint

Wij vinden het leuk om onze ideeën met jullie te delen. Van een wc rolletjes maken we een Sinterklaas! 😃 Knutselen jullie gezellig mee? Groetjes Charlène en Juliette… Lees alles

Nu is het tijd voor het maken van een mijter die je op het gezichtje plakt. Als tabbert kun je een rood papier gebruiken. Hier plak je een dun geel strookje aan waar je het uiteinde van oprolt als staf. Wil je nog meer ideeën voor het maken van een sinterklaas met wc rolletjes lees dan snel verder. 

12+ Sinterklaas knutsel wc rol

1. Sinterklaas en Zwarte Piet van een Wc Rol

ar. Dit keer ging het over de herfst, wat betekende dat we prachtige bladeren moesten knippen en versieren.

2. Wc-rol Pietjes Knutselen!

Wc-rol Pietjes Knutselen! Sinterklaas is een leuke traditie in Nederland, en een van de manieren waarop je kunt laten zien dat je in de feeststemming bent, is door unieke Sinterklaascadeaus te maken! Een van onze favoriete Sinterklaascadeaus om te maken, zijn these WC-rol Pietjes – ze zijn schattig, grappig en super eenvoudig om te maken. Allereerst heb je natuurlijk wat wc-rollen nodig. Vervolgens is het tijd om aan de slag te gaan met wat verf en lijm om ervoor te zorgen dat je WC-rol Pietjes er net zo uitzien als de echte Pieten. Wanneer je klaar bent met knutselen, kun je ze versieren met allerlei leuke accessoires om ze nog specialer te maken. We zijn er zeker van dat iedereen die jouw unieke WC-rol Pietjes ontvangt, ze geweldig zal vinden!

3. Vrolijke Pietjes van een Wc-rol!

Sinterklaas komt eraan! En wat is er nou leuker dan je eigen Pietjes maken van een wc-rol? Dit knutselproject is gemakkelijk te maken en zorgt voor urenlang plezier.

4. Knutselen Met Wc-rollen; Tips, Voorbeelden en Ideeën om Te Maken Met Peuters en Kleuters- Mamaliefde.nl

In de aanloop naar Sinterklaas knutselen kinderen vaak met wc-rollen. Ze maken er allerlei figuurtjes mee, van paarden tot pietjes. Wc-rollen zijn niet alleen leuk om mee te knutselen, maar kunnen ook nog eens goed van pas komen in het huishouden. In dit artikel geven we tips, voorbeelden en ideeën om te maken met peuters en kleuters. Wat heb je nodig? Om te knutselen met wc-rollen heb je alleen wat wc-rollen, lijm en eventueel wat verf of stiften nodig. De wc-rollen kun je gebruiken om allerlei verschillende figuren mee te maken. Als je ze bijvoorbeeld wat verft of beschildert, kun je er leuke dierenfiguren van maken. Of je maakt er een stoomboot of auto van, door er twee wc-rollen aan vast te plakken en er dan een koord tussen te spannen. Wat voor

5. Sinterklaas Versiering Maken

Knip alles uit en plak de versieringen op de rollen. Laat je creativiteit de vrije loop en zie wat er allemaal gemaakt kan worden.

6. Knutselen Met Wc-rollen; Tips, Voorbeelden en Ideeën

Sinterklaas en zijn Pieten zijn al weer in het land! Deze Sinterklaastijd is het weer tijd voor allerlei leuke knutselactiviteiten met de kids. Wc-rollen zijn heel erg geschikt voor allerlei leuke creatieve knutselprojecten. Hieronder vind je een aantal tips, voorbeelden en ideeën om te maken met peuters en kleuters. -Wc-rollen can be used to make all sorts of funny and creative costumes for Sinterklaas or for any other fun dress-up occasion. -Paint the wc-rolls with different colors and use them to create all sorts of fun patterns and shapes. -Turn the wc-rolls into cute Sinterklaas puppets by adding some paint, paper, and string. -Use wc-rolls to create a fun game of bowling.

7. Pikachu Verrassing

knuffel te geven! Deze knuffel is gevuld met lekkers, kleurrijke verpakking en een mooie Pokemon kaart. Zo wordt je lootje zeker een succes!

8. Sinterklaas Knutselen: Leuke Ideeën Voor Sint en Piet

Sinterklaas is een feest dat in Nederland wordt gevierd op 5 december. Het is een traditie om Sinterklaas en zijn knecht Piet tegemoet te zingen en cadeautjes voor hen klaar te maken. Er zijn veel verschillende manieren om dit feest te vieren, maar een van de leukste manieren is door middel van knutselen. Er zijn allerlei leuke ideeën voor Sinterklaas en Piet knutsels. Eén van de leukste ideeën is het maken van een wc-rol Sinterklaas of Piet. Dit is niet alleen leuk om te maken, maar ook erg leuk om naar te kijken. Er zijn allerlei verschillende tutorials online beschikbaar om je te helpen bij het maken van je eigen wc-rol Sinterklaas of Piet. Een ander leuk idee is het maken van een pop van Sinterklaas of Piet met behulp van wc-rollen. Dit is ook erg leuk om naar te kij

9. Surprise Potlood

Surprise! Sinterklaas is alweer in aantocht en met 101creaties kan je heel simpel een stappenplan volgen om de mooiste pen- en potloodcreaties te maken voor pakjesavond. De Sint en zijn Pieten zullen er 5 december zeker van genieten! Maak van dit feest een onvergetelijke dag en zelfs de moeilijkste creaties zijn met dit stappenplan makkelijk te maken.

10. Sinterklaas Knutselen

de deur, gebruik krijt om de stoep te versieren of maak een prachtige knutsel van het Sinterklaasverhaal. Laat je fantasie de vrije loop en geniet van deze leuke tijd!

11. Een Kaars Knutselen van een Wc-rol

zoals jij wilt. Kies bijvoorbeeld uit vele mooie kleurtjes en kralen, of ga voor een romantische look met bloemetjes en servetjes.

12. Wc-rol Pietjes / Sinterklaas / Seizoenen & Feestdagen

Sinterklaas en zijn Pietjes komen er weer aan! Dit jaar kun je ze helpen door een leuke WC-rol Piet te maken. Dit is een super eenvoudig knutselproject dat geschikt is voor alle leeftijden. Als je klaar bent, kun je je WC-rol Piet gebruiken als Sinterklaas- of Kerstversiering. Dat heb je nodig: – 1 rol toiletpapier – 1 vel zwart bouwpapier – 1 vel wit bouwpapier – 1 vel rood bouwpapier – Scharen – Lijm – Tape Instructies: 1. Begin met het knippen van een kleine driehoek uit het zwarte bouwpapier. Dit wordt de neus. Lijm het op de wc-papierrol. 2. Knip twee kleine cirkels uit het witte bouwpapier. Dit worden de ogen. Plak ze op de wc-papierrol, net onder de neus. 3. Knip een kleine rechthoek uit het rode bouwpapier. Dit wordt de mond. Lijm het op de wc-papierrol, net onder de ogen. 4. Knip voor de afwerking vier kleine stroken zwart bouwpapier. Dit worden de armen en benen. Lijm of plak ze op de wc-papierrol.

Plaats een reactie