Paashaas Tekenen: 19 Simpele Voorbeelden

Wil je weten hoe je stap voor stap een paashaas kunt tekenen voor Pasen, lees dan snel verder. Op deze pagina vind je tekeninstructies met simpele stappen waarmee je een prachtige tekening voor Pasen kunt maken.

Zo Teken je de Paashaas!

Zo teken je de paashaas!

(De squishy video komt een andere keer!) Lees alles

Een eenvoudige paashaas teken je door te beginnen met een ongelijke cirkel die aan de onderkant een beetje breder is dan aan de bovenkant, dit is het hoofd van de paashaas. Plaats vervolgens de hazenoren als twee langgerekte boogjes. De basis van het hoofd is nu gemaakt. Plaats nu rechtsonder het hoofd een ovaal waarmee je het lijfje gaat vormen. 

Om het lijfje met het hoofd te verbinden zet je een paar gebogen aan de linkerkant die elkaar lijken te overlappen alsof het een vacht is. Je gaat nu een pootje aan het lijfje maken door een halve cirkel te tekenen van rechts naar links aan de rechterkant van het lijfje. Teken hieronder een platte ovaal als voet. De voorste voetjes teken je door twee ovaaltjes naast elkaar te plaatsen. Het enige dat nu nog ontbreekt is het staartje en het gezichtje van de paashaas. 

19+ Simpele Paashaas Tekeningen

1. Paashaas Schets Tutorial Voor Gevorderden

Paashaas Schets Tutorial Voor Gevorderden In deze tutorial leer je hoe je een Paashaas kunt tekenen voor gevorderden. We gaan stap voor stap door het hele proces, zodat je precies weet wat je moet doen. Als je klaar bent met deze tutorial, zul je in staat zijn om een realistische en indrukwekkende Paashaas te tekenen!

2. Kleurplaten Pasen

De Paashaas is een belangrijk symbool van Pasen. Het is een schattig en vriendelijk dier dat kinderen graag willen tekenen. Op deze pagina vind je verschillende kleurplaten van de Paashaas om in te kleuren. Laat je fantasie de vrije loop en maak de mooiste kleurcombinaties!

3. Paashaas Kleurplaat

De Paashaas is een belangrijk symbool van Pasen. Het is een leuke activiteit om met kinderen te doen en ze kunnen hun creativiteit laten gaan door de Paashaas te verven of te tekenen. Op deze pagina hebben we verschillende kleurplaten van de Paashaas voor je klaarstaan, zodat je lekker aan de slag kunt gaan!

4. Een Paashaas Leren Tekenen!

Een Paashaas Leren Tekenen! In dit artikel leer je hoe je een paashaas kunt tekenen. We gaan stap voor stap door het tekenproces, zodat iedereen het kan volgen. Je hoeft geen ervaring te hebben met tekenen om dit voorbeeld te kunnen volgen. Als eerste gaan we het hoofd van de paashaas maken. We beginnen met een rondje voor het gezicht en maken dan twee oren bovenop het hoofd. Vervolgens maken we twee ogen en een neus in het gezicht. Als laatste voegen we twee wangetjes toe en tekenen we de contouren van het hoofd af. Nu gaan we verder met het lichaam van de paashaas. We beginnen bij de nek en maken dan een rond lichaam. De poten maken we door twee lange lijnen naar beneden toe te trekken vanuit het lichaam. Als laatste voegen we de staart toe en teken

5. Hoe Teken je een Konijn?

De Paashaas is een belangrijk symbool van Pasen. Veel mensen denken dat het konijn een pluizig beestje is, maar het konijn is eigenlijk een heel stoer dier. In dit artikel leer je hoe je een konijn moet tekenen. Allereerst moet je weten dat het konijn een lange snuit heeft. De oren zijn ook lang en puntig. Het lichaam van het konijn is slank en heeft lange benen. De staart is kort en busselig. Om het konijn goed te kunnen tekenen, moet je deze vormen in gedachten houden. Begin met het tekenen van de snuit van het konijn. Maak vervolgens twee lange oren en voeg daarna het lichaam toe. Teken de staart als laatste.

6. Zo Vouw je een Paashaas Servet!

Paashaas tekenen is een leuke activiteit voor de hele familie. Het is eenvoudig te doen en je hebt alleen wat papier en een paar kleurpotloden nodig. Je kunt ook een schaar gebruiken om de lijnen netjes af te snijden. Als je klaar bent met tekenen, is het tijd om je paashaas servies in elkaar te vouwen. Begin met het uitknippen van de oren en snuit van de haas. Plak deze dan aan de achterkant van het hoofd met wat lijm of plakband. Knip twee rechthoekige stukken uit voor het lichaam en vouw ze dubbel zodat je vier lagen hebt. Doe ditzelfde met twee rechthoekige stukken voor de poten. Plak nu alle stukken aan elkaar met lijm of plakband, zodat je een driehoekig figuur hebt. Als laatste step kun je nog wat versieringen toevoegen zoals ogen,

7. Schattige Paashaas Kleurplaat

Er is iets heel bijzonders aan het tekenen van de Paashaas. Het is een schattig, aardig en vriendelijk konijn dat geluk brengt aan iedereen die het tekent. Het is een konijn dat we allemaal kennen en waar we allemaal van houden. Tekenen is altijd leuk, maar het tekenen van de Paashaas is nog specialer. Dit komt omdat je bij het tekenen van de Paashaas niet alleen iets leuks doet, maar ook iets heel moois maakt. Iedereen houdt van de Paashaas en iedereen wil hem graag tekenen. Op deze pagina vind je een heel mooie Schattige Paashaas Kleurplaat. Je kunt deze kleurplaat gratis downloaden, uitprinten en in kleuren. Als je deze kleurplaat wilt gebruiken om iemand anders blij mee te maken, dan kan dat natuurlijk ook. Deze kleurplaat is namelijk ook heel

8. Paashaas Tekening door Regina Kaye Gumm

Regina Kaye Gumm is een kunstenares die gespecialiseerd is in het maken van Paashaas tekeningen. Haar werk wordt gekenmerkt door het gebruik van heldere kleuren en een eenvoudige, maar herkenbare stijl. Regina’s tekeningen zijn perfect voor kinderen die willen leren hoe ze een Paashaas kunnen tekenen. Regina’s website biedt ook gratis printbare sjablonen voor haar tekeningen, zodat je ze gemakkelijk thuis kunt uitprinten en uitknippen. Als je meer van Regina’s werk wilt zien, volg haar dan op Instagram of bezoek haar website.

9. Leuk Voor Kids → Pasen-

Voor veel kinderen is Pasen een van de leukste tijden van het jaar. Er zijn eieren te zoeken, lekker te eten en cadeautjes te krijgen. Maar wat vooral leuk is, is dat er een paashaas rondloopt die eieren verstopt! Als je kinderen dol zijn op deze periode, dan is het leuk om samen een paashaas te gaan tekenen. In dit artikel laten we je stap voor stap zien hoe je een schattige paashaas kunt tekenen die perfect is voor Pasen. We hebben ook een printbare versie hiervan, zodat je kinderen deze gemakkelijk kunnen uitprinten en thuis kunnen afmaken.

10. Illustratie Paashaas door Iskra Yordanova

Een van de meest geliefde tekens tijdens Pasen is de Paashaas. Deze schattige en vrolijke haas heeft een speciale plek in het hart van veel mensen. Het is niet alleen een leuk teken, maar staat ook symbool voor vruchtbaarheid en nieuw begin. Iskra Yordanova is een getalenteerde kunstenares die gespecialiseerd is in het maken van prachtige en unieke illustraties. Haar stijl is herkenbaar en ze weet precies hoe ze emotie en sfeer in haar werk moet stoppen. Haar afbeelding van de Paashaas is daar geen uitzondering op. Het is een kleurrijke en vrolijke afbeelding die perfect past bij het Pasen thema. Het lijkt erop dat de Paashaas je aankijkt met zijn schattige ogen en je uitnodigt om mee te springen in het Pasen plezier!

11. Hoe Teken je een Paashaas?

Hoe Teken je een Paashaas? Een paashaas is een populair motief tijdens het Pasen. Het is niet moeilijk om een paashaas te tekenen, zolang je weet hoe de verschillende onderdelen van het dier in elkaar steken. In dit artikel leer je stap voor stap hoe je een schattige paashaas kunt tekenen. Begin met het hoofd van de haas. Teken twee oren bovenop het hoofd en maak de oren puntig. Trek vervolgens een lijn vanuit het midden van elk oor naar beneden, ongeveer tot aan de helft van het hoofd. Dit zijn de jukbeenderen. Teken onder de jukbeenderen twee ogen en maak de ogen rond met kleine pupilpunten. Boven de ogen teken je wimpers en trekt vervolgens een lijn over het gezicht om de neusgaten aan te geven. De neus zelf is rond en zit ongeveer in het midden van he

12. Hazenprint

Hazen zijn schattige dieren en ze zijn ook erg populair als huisdier. Hazen zijn echter ook mooie dieren om te tekenen of schilderen. In deze blogpost ga ik je laten zien hoe je een Paashaas kunt tekenen met een hazenprint.

13. Aquarel Paashaas Clipart

Deze set van 12 hoge kwaliteit hand geschilderde aquarel beelden van litle paashaas is perfect voor alle projecten, waaronder uitnodigingen, baby-douches, muur kunst, wenskaarten, foto’s, posters, citaten en meer. Na betaling kun je de bestanden rechtstreeks downloaden van je Etsy account. Het gebruik van deze graphics is toegestaan voor persoonlijk en non-profit gebruik zonder krediet, maar voor commerciële doeleinden vereist ReachDreams grafisch krediet. Koop de extended license voor commercieel gebruik zonder kredietvereiste. Bedankt voor het bezoeken van de shop!

14. Leren Tekenen Paashaas door Natalia Berch

Als je deze Paashaas wilt leren tekenen, moet je eerst een aantal basale tekenvaardigheden beheersen. Natalia Berch is een professionele kunstenares die gespecialiseerd is in het onderwijzen van tekenvaardigheden aan beginners. Haar lesmethode is uniek en maakt gebruik van verschillende technieken om ervoor te zorgen dat iedere leerling succesvol is. In deze blogpost zal Natalia stap-voor-stap uitleggen hoe je deze Paashaas kunt tekenen. Ze zal beginnen met het uitleggen van de verschillende onderdelen van het hoofd en het lichaam van de haas, en vervolgens laten zien hoe je deze onderdelen kunt samenbrengen tot een realistisch tekening. Aan het einde van de post zal er ook een video bevinden waarin je Natalia kunt volgen terwijl ze dezelfde technieken toepast om de Paashaas te tekenen.

15. Tekenen Voor Beginners: Zo Teken je een Paashaas!

Tekenen voor beginners: Zo teken je een Paashaas! Paashaas tekenen is niet moeilijk, zelfs als je geen ervaring hebt. In deze tutorial laten we je stap voor stap zien hoe je een leuke Paashaas kunt tekenen. Volg de onderstaande stappen en je zult zien dat het echt heel simpel is! Stap 1: Teken de romp van de Paashaas Teken eerst een cirkel op het papier. Dit wordt de romp van de Paashaas. Zorg ervoor dat de cirkel niet te groot of te klein is. Stap 2: Teken de poten van de Paashaas Teken nu 4 lijnjes vanuit de cirkel naar beneden toe. Dit worden de poten van de Paashaas. Zorg ervoor dat ze niet te lang of te kort zijn. Stap 3: Teken het hoofd van de Paashaas Trek nu een lijnje vanuit de bovenkant van de cirkel naar boven toe. Dit wordt het hoofd van de Pa

16. Paashaas Schets door Jill Hester

Paashaas Schets door Jill Hester Jill Hester, een professionele kunstenaar en illustrator, heeft ons laten zien hoe je de paashaas kunt tekenen met een paar simpele stappen. Haar schets is hieronder te zien.

17. Knutselen Pasen Paashaas Tekenen (super Makkelijk!) Easter Bunny Drawing Easy

Knutselen Pasen Paashaas Tekenen (super Makkelijk!) Easter Bunny Drawing Easy Er is niets fijners dan een paashaas tekenen en knutselen met je kinderen. Het is een leuke activiteit om samen te doen en het resultaat is altijd schattig. In dit artikel laten we je zien hoe je heel makkelijk een paashaas kunt tekenen, zodat je kinderen er trots op kunnen zijn! Volg deze simpele stappen en je bent zo klaar: 1. Teken twee ovaalvormige oren bovenaan het papier. 2. Daaronder teken je een rond hoofdje. Let op: het hoofdje is iets smaller dan de oren! 3. Nu teken je twee ogen, neus en mond onder de oren. De mond is eigenlijk maar een streepje. 4. Tot slot teken je twee potige benen onderaan het papier en vergeet de staart niet!

18. Pasen Kleurplaat

Dit jaar is Pasen op 12 april. Een leuk idee voor een Pasen-activiteit is het maken van een kleurplaat van de Paashaas. Er zijn veel verschillende soorten kleurplaten te vinden, dus er is vast wel een die je kind aanspreekt. Op deze website vind je bijvoorbeeld een aantal leuke kleurplaten van de Paashaas. Als je kind graag iets uitdagenders wil, kan je ook proberen om de Paashaas te laten tekenen. Dit is wat je ervoor nodig hebt: – Een vel wit papier – Potloden of stiften – Een sjabloon van de Paashaas (dit kan je bijvoorbeeld vinden op Google) Begin met het uitzoeken van een sjabloon van de Paashaas. Kies er één uit die niet al te ingewikkeld is…

19. Kleurplaten Pasen

Kleurplaten Pasen is een geweldige manier om je Paashaas tekenen. Je kunt ze online vinden of ze afdrukken en uitknippen. Er zijn veel verschillende soorten kleurplaten, dus je kunt er echt een mooie maken. Als je niet weet hoe je moet beginnen, kun je altijd een zoekopdracht doen op Google of Pinterest. Veel plezier met Pasen!

Plaats een reactie