Giraf Tekenen: 12 Simpele Tekeningen

Giraffen zien we normaal gesproken alleen op de Savanne in Afrika of in de dierentuin. Met hun lange nekken proberen ze elkaar te imponeren en kunnen ze bij de hoogste blaadjes in de bomen. Ondanks dat je ze niet dagelijks in het echt kunt bewonderen kun je ze wel zelf tekenen. 

Hoe Teken je een Giraffe? Zelf Giraffen Leren Tekenen [DIY]

Hoe teken je een giraffe? Zelf giraffen leren tekenen

Heb je altijd al zelf een giraffe willen leren tekenen? In dit filmpje laten we je zien hoe je zelf giraffen leert tekenen. In deze “hoe … Lees alles


Wil je weten hoe, bekijk dan hier een aantal van onze opties voor zowel beginners als gevorderden. Een simpele manier om een giraffe te tekenen is door te beginnen met het hoofdje. Teken hiervoor een cirkel met daarin twee puntjes naast elkaar alsof je een varkensneus tekent. Teken onder dat rondje een kleine ovaal om de snuit van de giraffe te vormen. Maak hierop twee puntjes voor de neusgaten. 

De nek maak je door twee lijnen naar beneden te laten lopen vanaf de nek. Aan het einde van de nek teken je een grote ovaal die naar links loopt, dit is het lijfje. Teken hier vervolgens een paar pootjes en een staartje aan en je kunt aan de slag met de details. Teken de oortjes en geef de giraffe een paar mooie vlekken.

12+ Giraf Tekeningen

1. Kleurplaat Giraffekop

“Kleurplaat Giraffekop” is een leuke en eenvoudige manier om je kinderen betrokken te houden bij het tekenen van giraffes. Het is ook een geweldige manier om ze kennis te laten maken met de verschillende kleuren die giraffes hebben. Kleurplaten zijn een geweldige manier om de concentratie van je kinderen vast te houden en ze helpen ook bij het ontwikkelen van hun fijne motorische vaardigheden.

2. Tekening Giraf

Tekening Giraf In dit artikel leer je hoe je een giraf kunt tekenen. Een giraf is een uniek dier met een lange nek en potige benen. Het is belangrijk om de juiste proporties van het dier te achten bij het tekenen ervan. Om een giraf te kunnen tekenen, heb je eerst een potlood nodig. Begin met het potsige hoofd van de giraf. Teken twee cirkels voor de ogen en maak de neus lichtelijk puntig. Voor de mond teken je een smalle streep die iets boven de helft van het hoofd uitkomt. Trek vervolgens de lange nek van de giraf naar beneden en maak hem dunner naarmate hij langer wordt. De schouders en het bovenlichaam zijn relatief klein in vergelijking met de rest van het lichaam. Het onderlichaam is fors en stevig, waardoor de giraf kan staan ​​op zijn achterpoten. Als laatste step maak

3. Schets Giraf Handleiding

Schets Giraf Handleiding In dit artikel leer je hoe je een giraf kunt tekenen. We gaan stap voor stap door de verschillende onderdelen van het lichaam, zodat je uiteindelijk een realistische giraf kunt tekenen. Als je klaar bent met dit artikel, moet je in staat zijn om de volgende stappen uit te voeren: 1. Teken de romp van de giraf. Dit is het makkelijkste onderdeel van het lichaam om te tekenen. Denk aan een lange, slanke cilinder. 2. Teken de nek van de giraf. De nek is langer dan die van andere dieren, dus vergeet niet om hem extra lang te maken! 3. Teken de kop van de giraf. Let op de grote oren en het lange snuit. De ogen zijn ook erg groot, dus vergeet ze niet! 4. Teken de poten van de giraf. Deze zijn langer dan die van andere dieren, dus let erop dat je ze extra

4. Kleine Baby Giraffe

Kleine Baby Giraffe Een kleine baby giraffe is ongelooflijk schattig. In deze tutorial zal ik je laten zien hoe je een kleine baby giraffe kunt tekenen met behulp van simpele stappen. De eerste stap is het uitknippen van een ovaal vorm voor het hoofd van de giraffe. Daarna knip je twee cirkels uit, waarvan één iets groter is dan de andere. Deze zullen dienen als ogen voor de giraffe. Vervolgens neem je een witte viltstift en maak je twee kleine stipjes in het midden van elk oog, om de pupillen te simuleren. Als laatste step plak je de ogen op het hoofd van de giraffe en teken je een lijn met behulp van een zwarte stift, die door het midden van het hoofd loopt en vervolgens naar beneden gaat, om het lichaam aan te geven. En dat is alles! Je hebt nu een schattig klein giraffetje

5. Tekenen Giraf Tutorial

In dit artikel laten we je stap voor stap zien hoe je een giraf kunt tekenen. We gaan ervan uit dat je al wat basiskennis hebt van het tekenen van dieren. Als je nog niet bekend bent met het tekenen van dieren, bekijk dan eerst onze tutorial over het tekenen van een hond. We gaan nu aan de slag met het tekenen van een giraf. Eerst gaan we de basic vorm van de giraf uittekenen. Dit doe je door twee cirkels naast elkaar te zetten en hier bovenop een driehoek te plaatsen. De onderste cirkel is de kop van de giraf en de bovenste cirkel is zijn lichaam. Als je deze vorm goed hebt, kun je verdergaan met het toevoegen van details. De volgende stap is het toevoegen van de poten en nek van de giraf. De poten zijn relatief simpel: ze bestaan ​​uit twee lange rechte lijnen die opklapperen aan

6. Schilderkunst

Schilderkunst is een belangrijk onderdeel van de kunstwereld. Het is een creatieve uitdrukking die mensen gebruiken om hun gevoelens, ideeën en emoties te uiten. Er zijn veel verschillende soorten schilderkunst en iedereen kan iets anders maken met hun schilderij. Sommige mensen maken realistische schilderijen, terwijl anderen meer abstracte kunstwerken maken. Het maakt niet uit wat je stijl is, want iedereen kan genieten van schilderkunst.

7. Plaatje Giraf door Michielvandoorn

“Plaatje Giraf door Michielvandoorn” In dit artikel laat ik je zien hoe je een giraf kunt tekenen. Het is niet moeilijk, maar het kost wel wat tijd. Je hebt nodig: – Een wit vel papier – Een potlood of pen – Een gum Begin met het tekenen van de kop van de giraf. Zorg ervoor dat je de oren en de snuit goed tekent. Vervolgens teken je de nek en het lichaam. Let op: de giraf heeft een lange nek! Als je klaar bent, kun je de potloodlijnen vervagen met een gum. Teken nu de vlekken op het lichaam van de giraf. Gebruik hiervoor verschillende tinten grijs of bruin. Doe dit tot je tevreden bent met het resultaat.

8. Dieren Leren Tekenen

Ontdek onze leuke tekenpagina’s om dieren te teken, geschikt voor kinderen van alle leeftijden! Laat kinderen stap voor stap de illustraties volgen om verschillende dieren te leren tekenen en hun vaardigheden en zelfvertrouwen op te bouwen. Je kunt er zelfs een hele map met deze afdrukbare pagina’s voor regenachtige dagen van maken. Ook leerkrachten kunnen de pagina’s lamineren en klaar hebben als tussendoortje of als beloning. Veel van deze pagina’s passen ook bij het klaslokaalthema. We hebben meer dan 80 verschillende tekenpagina’s dus er is voor ieder wat wils! Bekijk onze tekenpagina’s hieronder…

9. Giraffe Tekening

Giraffes zijn lange en slanke dieren met lange nekken en potige benen. Ze zijn het hoogst van alle landdieren, en hun lange nek maakt hen uniek onder de dieren. Giraffes zijn sociale dieren die in groepen leven, en ze communiceren met each other door middel van geluiden en lichaamstaal. Het tekenen van een giraffe kan een uitdaging zijn, maar met de juiste technieken is het mogelijk om een realistische giraffe te tekenen.

10. Baby Giraffe Waterverf Yoga Mat van Olga Shvartsur

Ze zijn perfect voor elk niveau van yoga-enthousiasten en hebben een antislip onderkant om ervoor te zorgen dat je niet uit je evenwicht raakt tijdens je yogales.

11. Handgetekende Giraf

Met deze Premium Vector kun je een unieke handgetekende giraf downloaden, die je kunt gebruiken als achtergrond of als doodle in je eigen creatieve projecten. Bovendien heb je toegang tot meer dan 44 miljoen professionele grafische middelen op Freepik, waardoor je je creativiteit volledig kunt uiten.

12. Hipster Zwarte Giraffe Tattoo

Wanneer je denkt aan een giraf, is het waarschijnlijk dat je aan een enorm dier met een lange hals en benen met zwarte vlekken denkt. Het is echter ook mogelijk om giraffen te vinden met andere kleuren en patroongiraffen zijn er ook. Eén van de meest populaire soorten giraffen tattoos is de “hipster zwarte giraffe”. Dit ontwerp toont een kleinere, slankere giraf met een paar unieke vlekken die je niet vaak ziet bij andere giraffen. Deze tattoo is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar iets anders dan de normale giraffe tattoo.

Plaats een reactie